ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Thursday, 1 September 2011

31.08.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик
31.08.2011г.С поздрави от Федерацията

Мина доста време от последната ни комуникация, понеже бяхме много заети напоследък. Има огромно количество дейности, от наша страна, тъй като всеки се подготвя за необикновено голямо събитие. Ние продължаваме да се вълнуваме и да сме в очакване на събитията да се случат във вашия свят. Сега имаме възможност да ви дадем актуализации в това отношение.


Последните събития в Америка са без съмнение за тези, които се чудят това, което са подозирали. Ние разкрихме употреба на кемтрейлс и други способи да се вземе това, което първоначално е било природно явление, ураган, да се разшири и да се отклони пътят му. Ние предприехме собствени стъпки да смекчим свирепостта на това събитие, но признаваме и вашите усилия, които бяха доста ефективни, в намаляването на въздействието му чрез силата на вашите мисли. Доколкото имаше големи разрушения, основната част от тях бяха част от естествения свят и необходими за трансформацията на Гея (Земята).


Ние имаме големи „дебати”относно какво точно трябва и не трябва да ви бъде разкривано чрез нашите дискусии. Ние признавме вашето желание да не ви бъдат казвани определени дати, свързани с Разкриването, понеже това има за цел повече да събуди, отколкото да засили човешкия дух, особено след като ние не можем да бъдем абсолютно сигурни за себе си какви ще бъдат резултатите от тези събития. Нашите дискусии също засегнаха дали да предскажем направените от чавека и природните събития, които се появяват по вашия свят. За сега сме решили да не разгласяваме тези събития преди тяхната поява, докато те  по някакъв начин не се пригодят за обяснение, необходимо за вас.


Вие без съмнение сте забелязали значително повишаване на появите на нашите кораби в небето ви по всички краища на света понякога в много голям брой наистита. Това ще продължи и ще се увеличи още повече по сила и честота. Ние приспособяваме колкото може повече хора относно нашето съществуване, за да ги подготвим за неизбежното. Ключова фракция на  нелоялните елементи от Илюминатите е „видяла Светлината” напоследък и е направила тайна сделка с онези, които вече посредничат за промяната на силата, която е в ход в много от техните елементарни функции. Това ще помогне за изглаждането на пътя към Разкриването.


Бъдете готови за неизбежното. Фокусирайте се върху настоящата задача, тъй като въпросите ви се разкриват. Едва доловимото Разкриване, дискутирано преди, сега ще си проправи път към много по-очевидна и мощна форма на Разкриване, която предстои.Бъдете мили един към друг в тези времена на изпитания.


Останете с мир

Channeler: Wanderer of the Skies


Превод:Tauno


Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български