ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday, 28 September 2011

27.09.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
 
Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 27.09.2011г

Поздрави от Федерацията

Идваме отново, за да ви донесем повече новини през тези дни, водещи към Разкриването. Ние често сме говорили за това, което се случва във вашия свят зад кулисите. Днес, ние искаме преди всичко да обсъдим какво се случва тук, сред нас, във Федерацията.

Ние се събираме всеки ден, за да обсъждаме належащите въпроси, свързани с всичко, което се случва на вашата планета. Ние основно сме тук, за да помогнем на Гайя в нейното издигане и като следствие, на всички чувстващи същества на вашата планета. Когато ние”заседаваме”, това не е същото като вашите събрания и особено като онези, които познавате във вашите бизнес отношения. Напротив, нашите събрания са съзнателен интерфейс между страните, необходими за процеса на взимане на решение. Ние просто свързваме съзнанията си с всички онези в даден проект и обсъждаме какво трябва да бъде направено и стигаме до консенсус за това как да се постигне това. Тези събрания могат да бъдат не само с нашите собствени видове от Федерацията, но също и с други видове и други същества, както може да ги определите – Ангели или Възнесени Майстори. Ние приветстваме мъдростта във всяко отношение. Както знаете, този проект е масивен, предприет по направление и нареждане на самото Творение, ние се отзовахме на този призив с готовност и безрезервно. Но такава колосална задача изисква включване на много фракции. Действително, ние дори се консултираме с вас, на много нива, за това как се развиват въпросите и кой е най-добрият начин за действие. Някои от вас са наясно с тези „срещи”, докато други не. Въпреки това, вашето включване е от жизнено значение за този процес. Имайте предвид, макар че докато вие, като Служители на светлината, четете тези разнообразни послания, може би сте наясно какво се случва, но има стотици милиони във вашия свят, което не са наясно. Когато видите тази отрезвяваща истина от наша гледна точка, ще разберете, че процесът е труден и бавен.

Вече се събрахме, за да обсъдим окончателния план на Разкриването. Наясно сме с „побутването” на самото Творение, настояващо за Разкриване. Въпреки липсата на какъвто и да било знак за този край у вашите лидери, които според нас все повече започват да влачат нещата, трябва ние самите да придвижим напред завършването на задачата. Старата поговорка гласи: „ дай им инч и те ще вземат двор”. Ние сме предоставили на вашите лидери разнообразни възможности да ви обявят Разкриването и всеки път те са се проваляли. Сега ние имаме „настояването” на най-висшия източник да направим това. Остава все по-малък и по-малък прозорец на възможност между Разкриването и вашия процес на Издигане. Този прозорец трябва да бъде използван за вашето аклиматизиране към предстоящите събития, а ако стане твърде малък, усещаме, че ще има малко време да предприемем масивните усилия, необходими, за да ви подготвим за вашето издигане. Следователно, акцията ще бъде предприета по-скоро, отколкото по-късно, за да се коригира тази несправедливост.

Сега чувстваме, че тези части от вашите военни, които са се издигнали до Светлината, ще бъдат достатъчни, за да ни позволят да ви се покажем. Ние също така стигнахме до съгласие, че тези от вас, които биха продължили да се борят срещу нас, ще бъдат достатъчно удържани, за да можем да се придвижим напред с тази цел.

Завесата между вашия свят и множеството измерения, достъпни за вашите Висши Аз изтънява отвъд способността ви да задържите вашите илюзии, свързани с третото измерение, за това, което е реалност. Достигаме до точка, където всичко ще се разкрие в истината. Ние сме открили също много случаи на нова форма на „интернационализирана” молитва, отправена към Създателя от вас. Тази мисъл има намерение да измоли благословията на Създателя за започването на самия процес, въпреки че благословия вече е получена да предприемем това според най-добрата ни преценка. Ние се радваме за вашите мисли, тъй като тази воля повече от всичко друго, ще позволи на процеса да се разгърне.

Тъй като планираме финалните етапи на Разкриването от наша страна, вие без съмнение ще виждате по-големи и мащабни показвания, по-дръзки и с по-малко възможност за обяснение, на нашите кораби в небесата ви. Нашата концентрация, главно в страните от третия свят, сега ще се премести върху основните нации по света ви и ще видите реакция в медиите. Оказва се, че някои от заговорниците, контролиращи медиите, се грижат за тази финална игра и желаят да направят сделка в последната минута, която включва фокусиране върху истината в управляваните от тях медии в замяна на търпимост и снизходителност. Съгласни сме тук, че това е добро нещо, защото допринася за процеса, който всички желаем.

Това са истински вълнуващи времена за вас. Вълнуващи, разочароващи, радостни, трепетни, заплашителни и въодушевяващи едновременно. С Любов, безусловно, вие можете да издържите на тези времена, насочени към това, което знаете, че е най-великото преживяване във вашата човешка история. Поддържайте вярата си в процеса и знайте, че ние сме тук, работейки неуморно за този финал. Представете си цялото ваше същество, тяло, душа и ум, изпълнени с Безусловна Любов и ще се успокоите и ще укротите негативността.

Останете с мир.
Channeler: Wanderer of the Skies
Превод : Tauno

Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български