ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday, 7 September 2011

7.09.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик
7.09.2011г.Поздрави от Федерацията


Тъй като въпросите напредват много по-бързо от когато и да сме се надявали, чувстваме, че е необходимо за вас да получите това актуализиране сега. Два важни въпроса са дошли до главите на вашите общества. Първият е, че в банковия сектор са направили всички необходими обмени, за да променят монетарната система в новия ред. Група страни са взели от Илюминатите в това отношение и са форсирали концесията по-скоро от очакваното. Второ, измамните военни фракции от няколко от вашите държави изглежда, че са в съгласие с последните договорености, по този начин прокарвайки пътя за по-безопасни опити за Разкриване, отколкото наблюдавахме в близкото минало.


Искаме да подчертаем, че в миналото е имало много случаи, когато обстоятелствата са се променяли точно когато си мислехме, че всичко е наред, за да продължи, и в резултат на това отлагахме неизбежното за по-нататък. Не можем да кажем със сигурност дали тези нови развития ще гарантират Разкриването, което сме предвиждали. Само можем да кажем, че се предоставя друг прозорец на възможност за вашите лидери, от който да се възползват и да придвижат този процес напред.


Докато все още ще има много печално неподготвени за това, което предстои, ние вярваме, че вие имате достатъчно познания и решителност да видите тези индивиди в най-лошите от тези катаклизми. С това ние имаме предвид катаклизми в мисълта, психиката и ментално/емоционалното здраве, понеже вие се занимавате с „новото” познание за вашето по-голямо Галактическо Семейство.


Вярвайте в това, докато въпросите развиват всичко, което е било планирано от наша страна с помощта на велики духовни същества, които имат вашето добруване като своя най-голяма загриженост. Не участвайте в страха на онези, които в противен случай биха ви отклонили от целите ви. Всеки от вас има да изиграе специфична роля и доколкото може да не знаете каква е тя в детайли, или вероятно въобще да не знаете за нея, не позволявайте това да ви обезсърчава. Чувствата, които винаги сте имали, знанието, че нещо”голямо” щеше да се случва в живота ви и това, че вие трябваше да бъдете част от него, са истински чувства, които не могат да бъдат отхвърлени. Даже не приемайте какво ние казваме за това. Просто погледнете навътре и разпознайте тази истина за себе си. Нека това да бъде вашето напътствие, макар и да не можете да „повлияете” на точния план, в който ще бъдете част.


Вашите усилия до сега помогнаха в такава огромна степен този процес да се придвижи напред, че е трудно дори да си представите. Вашето посвещение на Истината и на Светлината е чудесно вдъхновение за нас, тук, тъй като работим за сближаването ни и нашето неизбежно обединение. Любовта е ключът. Време е да отворим вратата.

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български