ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Tuesday, 6 September 2011

5.09.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
 
Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик
5.09.2011г.
С поздрави от Федерацията


Връщаме се, за да обсъдим с вас друг аспект от изплуващия процес на Разкриването.


Вие сте потопени в промените, които продължават сега по планетата ви. В ход е велико изместване в областта на икономиката и бизнеса, което създаде неудържими промени, доближаващи ни до Разкриването и нашата способност да ви научим на това, което знаем за вашия процес на Издигане в малкото оставащо време преди същото да дойде.


Вашият свят драстично ще се промени след Разкриването. В голяма степен, ще се промени, защото всеки един от вас ще има достъп до безплатна енергия и други технологични чудеса, за които сега само можете да мечтаете, но които съществуват на вашия свят сега. Това включва съоръжения за телепортиране, машини, които позволяват да наблюдавате минали събития в холографски формат, комуникационни технологии, които ви позволяват достъп до всеки, навсякъде и по всяко време. Страните от третия свят, най-значително ударени от алчността и играта на власт на Илюминатите, сега ще станат равни на всички други нации. Представете си неизползваните богатства на знанието, иновациите и таланта, които ще се отворят за цялото човечество, когото тези страни застанат наравно с всички останали и хората им могат да бъдат чути. Образованието ще стане световно разпространено и интерактивно, а не само местен лукс. С телепортирането, цели класни стаи ще могат да се местят до исторически забележителности, за да се види и преживее допълнително с използването на холографски технологии за наблюдение на историята в нейното развитие. Ще се преподава вашата истинска история и няма да има скрити теми от вас. Всички аспекти на изследване и експериментиране ще бъдат открити за вас с признатото намерение, че всяко откритие е за доброто на цялото човечество, а не само на неколцина.


Много от тези сценарии ви изглеждат като „пай в небето” или като хубава мечта, но нищо повече. Това обаче е далеч от истината. Представете си абсолютната свобода на духа с такива съоръжения. Сега разбирате защо тези технологии, това знание, тази история, бяха скривани от вас толкова дълго. Никой не може да стои над другия, когато осъзнаете, че всички вие сте едно.


Тези неща и много други идват при вас. Вече е в ход велико движение, което ще доведе до преразпределение на вашите блага, вашите системи за легализиране и начинът, по който правите бизнес. Необходимите протоколи за събитието Разкриване са вече на място. Ние се приближаваме все повече до неминуемото и продължаваме да сме така развълнувани, както винаги, че най-сетне ще сме заедно в открит и любящ контакт.


Тъй като въпросите напредват с експоненциална степен, ще бъдете изумени от скоростта, с която се разгръща този процес. Ние сме там, на всеки завой, за да уверим, че всичко върви по план. Бъдете Светлина от сърцето в идващите дни и ще бъдем в радост заедно по времето на нашата среща.Channeler: Wanderer of the Skies
Превод:Tauno


Translations
                                              http://wandererinpolish.blogspot.com/ - POLISH

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български