ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Saturday, 8 October 2011

7.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

 
Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик 


 7.10.2011г

Поздрави от Федерацията:


Много неща се случват във вашия свят през тези дни. Можете да видите протестите, появяващи се навсякъде, тъй като се събуждате за енергията на любовта. Има толкова много неща във вашия свят, продължаващи също така зад кулисите. Имаме да споделим с вас страхотни новини, тъй като вие винаги сте в мислите ни, ние ви изпращаме любовта си в тези дни на изпитания, водещи към Разкриването.

Подземните бази, за които говорихме в миналото, които предоставят подслон на тези части от Илюминатите, които създадоха най-голяма съпротива срещу тези промени, са действително унищожени без загуба на живот, както можахме да проследим. Изпратено беше ясно послание към някои от последните поддръжници на споразуменията, които вече са готови за капитулацията на Илюминатите във вашите дела. Други източници започнаха да докладват за тези събития и Илюминатите няма нужда да потвърждават какво се е случило. Това послание, тъй като ние бяхме в състояние да наблюдаваме чрез емоциите и мислите на повлияните от него, бе получено доста убедително. Сега те са наясно, че няма алтернатива и това е краят им.

Тъй като все повече от поддръжниците на тези групи се отдръпват от тях в тези последни часове, инерцията към свободния свят набира скорост и мощ. Ще видите повече от това в настъпващите дни. В действителност, ние вече сме посочили, че някои от ключовите медийни източници са сключили споразуменията си за открит достъп до истината и сега виждате по-точни репортажи на това, което продължава да се случва във вашия свят. По-важното е, че сега сте свидетели на идваща до вас информация, която никога не би била дискутирана преди.

Вашите лидери действително са поставили Разкриването на преден пран в дневния си ред и сега това е приоритет за много нации. В залите на властта по света има голяма тишина, тъй като онези, които чакат нарежданията, за да започнат процеса на разкриването са затаили колективно дъх. Много нива на правителствата са включени в този процес и сред много нации има велико усещане, че сега е дошло времето. Това е добро нещо. То подготвя пътя за онези, които трябва да вземат това решение действително да са наясно, че това, което правят е правилното нещо, истинското нещо и в края на краищата, най-важното нещо, което някога ще направят за човешката раса. Време е. Онези, които пишеха безсмислици от толкова дълго време за това решение, сега са доста наясно с последиците от позволяването на разкриването да се случи и нуждата сега, повече от всякога, да работят това да се случи. Ние чакаме тук, с вълнение, да започне процесът. Наблюдавахме мислите на всички ваши лидери и има огромен консенсус по въпроса, че времето е дошло.

Ние в отговор увеличихме присъствието си в небесата ви, тъй като все повече и повече хора виждат нашите кораби и не могат да обяснят това от прозаична гледна точка. Ще продължим с това с още по-голяма степен, с по-близък контакт и с по-чести откровения по вашата планета. Всъщност, за тези, които си водят статистика на тези проявявания, броят им ще се увеличи експоненциално. Продължавайте да наблюдавате небесата, тъй като ние се подготвяме да ви смаем с нашите кораби, прелюдия към идването ни с Мир и Любов.

Останете с мир.


Channeler: Wanderer of the Skies 


Превод : Tauno

Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български