ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday 26 October 2011

25.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик

25.10.2011г.


С поздрави от Федерацията

Връщаме се с повече новини за вас в тези намаляващи дни към Разкриването. Вече има велико раздвижване за вашата земя във всички аспекти на процеса по Издигането. Все повече и повече личности се пробуждат. Някои все още са малко „сънени” и виждат само началото на истината. Други, които сега се отърсват от последните остатъци на съня, виждат по-ясно какво се е случило в живота им поради силите, които сега бързо се предават на Светлината. Издигането ще ви понесе към невероятни висоти и най-сетне вие ще станете великите и мощни духовни същества, които бяхте предназначени да бъдете.

Забележете как мислите ви сега са се преместили от съмнението за самото ни присъствие към концентрацията в многото аспекти на това движение, което вече е започнало и за което ние ви информирахме през тези дълги години. Това е знак, че повече няма да има никакъв момент на съмнение. Има сравнително достатъчно време да оцените мащабите на това, което се случва по планетата ви сега. Вие поехте велика задача, а ние се гордеем с вашите усилия да я доведете до завършване.

Скоро, вашата работа и тези послания ще достигнат много по-широка аудитория, отколкото някога сте си мислили, че е възможно на този етап от играта, благодарение на няколко фактора, които сега са отработвани в медийните и правителствените ви канали. Това ще позволи по-голям „трафик” към сайтове, които популяризират разбиране на тези послания и на пътя към Издигането. Това включва задължително”обучение” на вътрешни лица, използващи материали по интернет от тези сайтове. Бъдете подготвени съответно.

Докато ние не подкрепяме никоя дата, нито за Разкриването, нито за Издигането, всяка дата, която вие изберете е единствено толкова добра, колкото вашите мислени намерения в създаването на нейната реалност. Ние сме в готовност да се придвижим към Разкриване, според плановете, които разработихме от дълго време насам.

Вие отново ще бъдете удивени през следващите седмици на очевидния брой на нашите кораби, показани за вас в небесата ви. Сложността на корабите, техния размер и движения с времето ще прогресират. Това също е ясен знак, че това, което ви казваме, ще се случи. Ние „ескалираме” процеса на Разкриването, защото трябва. Сега това е заповед и ние нямаме друга алтернатива. Обаче, ние сме напълно удовлетворени от вашия напредък в протестите ви и демонстрациите, които са издигнали мисъл шаблона за истинска промяна сред вас. Сега, когато видяхме това развитие само по себе си, получихме разрешение да продължим със собствените си планове в това отношение.

Очаквайте много в идващите няколко седмици и няма да бъдете разочаровани. Разкриването стои на прага ви. Когато то почука, приветствайте го с отворени обятия, защото то се разпорежда в действително нова парадигма за вашето съществуване. Скоро ще има още откровения от личности от вашата Вътрешна Земя, които ще дойдат при вас с много по отношение на доказателствата, необходими, за да се докаже съществуването на изгубените ви връзки. Това ще стане в безброй формати, така че наблюдавайте внимателно тези развития. Бъдете отворени за възможностите, които съществуват пред вас, и ще откриете, че тези идващи дни са действително вълнуващи и полезни.

Останете с мир.


No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български