ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Monday, 7 November 2011

7.11.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 7.11.11г.

Поздрави от Федерацията


Искаме да изпратим вяра сред вас. За повечето от вас вярата е всичко, което имате. Вие не сте ни виждали, не сте комуникирали с нас, нямате действително знание за нашето съществуване извън тези послания. Вие не сте се качвали на борда на нашите кораби, действително нямате начин да знаете дали някое от тези послания, които идват, са от Федерацията или от духовни източници, или обратното, не са нищо друго, освен въображението на онези, които пишат тези думи на хартия. И все пак, вие ги приемате, защото сърцето ви казва, че те резонират с истината, която ви е била отказана от други източници. Това е вяра. Тя не е по-малко силна за вас от тази, която принадлежи на всеки един с религиозни убеждения. И в този смисъл, вие трябва винаги да сте бдителни за това, което е чуто от нас и от онези, които биха претендирали, че са ние и също от онези, които като аутсайдери с право критикуват тези думи.


Вие поехте на доверие задачата си да се придвижите напред в новата епоха на съществуване. Или ще се докаже, че сте прави в идващата година и нещо, или ще трябва да преоцените всичко, което сте. И в двата случая, вие сте се събудили за реалност отвъд вашето най-диво въображение. Свят, изпълнен не със статични неща, а с движещи се енергии, които съществуват паралелно със самото ви съществуване. Това е истинската природа на реалността и вие трябва да я „сортирате” за себе си.


Ние стоим твърдо на нашата позиция, че всичко, което сме ви казали е действително и е истина. Вие трябва да приемете, каквото можете и да разтълкувате останалото, както намерите за добре. На този етап имате свободната воля и избора. Единствено вие можете да вземете тези решения. Дали заставате зад лидера на първата държава в света, за който ние неколкократно ви казвахме, че ще е този, който ще ви изведе успешно от хватката на Илюминатите, или отстъпвате под натиска на „реалния свят” и вярвате на това, което ви е казано от онези източници? Отново, изборът е ваш. И винаги помнете, по всяко време вие създавате своята реалност. Нека да няма грешка в това отношение. Вие сте отговорни за собствената си съдба. Никой друг.


Скоро ще видите голямо показване на наши кораби в голям град от Европейска държава като потвърждение от нас, че ние сме тук, познаваме вашите притеснения, познаваме вашия страх, познаваме вашата болка и недоволство. Нека това да бъде нашата мярка комфорт за вас, нашите приятели. Винаги е най-тъмно преди зазоряване. Това никога не е мислено да бъде лесна за следване пътека, но вие се справихте толкова великолепно. Ние не можем да бъдем по-горди с вас. Сега имаме още толкова малко път да извървим и вие наистина ще започнете да разбирате какво имаме предвид.


Както казахме в миналото, Разкриването ще бъде първото мащабно събитие, което ще трябва физически да ви потвърди, всичко, което сме ви казвали. Ние възнамеряваме то да достигне до вас. Вие извършихте толкова много работа за нас, че ние тук с наслада седим в края, докато вие поемате управлението на собствената си съдба в самия край.
Скоро, няколко световни правителства ще обявят повдигнати обвинения, които са в ход, срещу основни играчи на международните финансови пазари, като реакция от вашите протести и отговор на покачващата се енергия на Любовта, която бързо помита целия мрак. Това не са предвестници на доказателствата и знаците, които изисквате, това СА признаците. Спрете да си затваряте очите за това, което е достатъчно доказателство навсякъде около вас.


Останете позитивни в това, което казвате и правите. Помнете, че всички вие сте заедно в това. Всички ние имаме нашите роли и всеки ги изиграва, както чувства, че е правилно. Насърчаване сега от онези, които няма да се препънат в Светлината на истината, ще помогне за изминаване на дълъг път от онези, които достигнаха до момент на съмнение във вярата. Покажете си взаимно любовта, която заслужавате и ще я получите обратно, като последица.


No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български