ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Saturday, 19 November 2011

19.11.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 19.11.11г.

Поздрави от Федерацията


Днес ние говорим за плана за Разкриване, който се разгръща в света ви. Двама лидери от вашите заговорници, ключови членове на групата за контрол, отговорна за фалшивите флагови операции, които биха се стремили да подкопаят нашето разкриване за вас, капитулираха. Те са преместени в безопасни зони, за да не са във връзка с онези, които биха се стремили да получат техните правомощия за поемане на плановете, които Илюминатите развиха за сценария по Разкриването. Те бяха ефективно неутрализирани без вреда за никого.

Вие трябва да помните, че има две отделни сили, които действат на планетата ви. Едната е от личности извън вашия свят, която иска да ви контролира, използвайки собствените ви човешки видове в позициите на властта и управлението, които с били корумпирани от алчност и власт. Другата са многото слуги, собствените ви хора, които са избрали да изменят на собствената си същност като се поставят в служба на тъмните сили. Ние ще се заемем с тези, които са извън вашия свят, както винаги сме го правили, включително и с разрушаване на техните подводни съоръжения, от които те работят от доста дълго време. От вас зависи да упражните правосъдие над тези във вашия собствен свят и от вашия собствен вид, когато настъпи времето. Най-накрая вашите системи ще бъдат на място за това. Ние сме убедени, че този процес ще доведе до хуманни действия, а не до отмъщение, което е загуба на енергия и служи само за създаване на мрак.

Божественият план вече е в ход. Вие може да очаквате от нас послание, което ще доставим на хората от вашия свят, когато пристигнем. То ще подмине всички ваши институции и ще достигне директно до хората нефилтрирано и нередактирано. Ние ще ви кажем: Хора от света. Не се страхувайте, защото ние дойдохме с мир. В предстоящите дни вие ще можете да се срещнете с нас. За сега, ние ви молим да не изпадате в паника или да не се страхувате от нас. Ние дойдохме от всички посоки на тази вселена и отвъд, за да ви помогнем в тези идващи дни. Ние не искаме да ви завладеем, да ви поробим или да ви контролираме. Дните на господарите отминаха. Вие сте свободни. Ние дойдохме, за да наблюдаваме, че тази свобода се случва и ви желаем само любов и мир. Ние сме тук, за да ви дадем истинската ви история, мозайка от това кои сте били и как сте дошли, истината за което е била скривана от вас за много дълго време. Ние сме вашето семейство и искаме да се обединим с вас като един народ. В предстоящите дни вашите лидери ще ви информират за нашето присъствие на вашия свят от преди да сте били родени. Ние искаме вие да станете космически граждани и да посещавате звездите с нас. Дойде времето ви вие да еволюирате, а с това идва голяма отговорност и по този начин нашето предложение за помощ.

Това ще започне нашия дискурс с вашата човешка раса. Това е съобщение, което ние ще доставим на всеки, навсякъде, когато моментът е задействан. Този момент зависи от вас. Но плановете, в готовност за това, което следва, ще се развиват като по часовник, защото това е както сме го предвидили. Нашето време, разделени едни от други, става по-кратко от минута и ние винаги сме с вас. Ние чувстваме, че вие губите вяра в този процес и липсата ви на доверие в нашите усилия да придвижим процеса напред. Ние няма да ви провалим. Вие не трябва да проваляте себе си.

Вие наистина сте велики и мощни духовни същества и времето ви да живеете това знание дойде. Ние ви носим радост, любов и прочувствен мир като наши дарове за вас. Бъдете готови за следващата фаза в този процес, защото тя е над вас.No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български