ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Saturday, 15 October 2011

14.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик 


14.10.2011г.

Поздрави от Федерацията

Идваме отново, за да запълним липсите на информация, която получавате напоследък. Оказва се, че все повече и повече неща се случват във вашия свят и че онези въпроси, за които сте се подготвяли, се ускоряват с бързи темпове. Това е както е планирано да бъде. Сега се намирате в началото на промените, които се случват и които се обсъждани от толкова отдавна. Всичко изглежда неспокойно, така е, защото това е начинът, по който трябва да е.

От известно време Илюминатите се опитват да определят това, което сме достигнали и какви са били нашите планове за бъдещето на човечеството. Те са се опитвали по всеки възможен начин да установят тази информация. Те се опитваха да наблюдават онези, с които сме били в контакт през годините; те се опитваха да свалят нашите кораби не само заради технологиите, но също и заради възможността да могат да придобият достъп до член на Федерацията с надежди за „извличане” на информация от тази личност и са използвали психически войници, които да „послушват” телепатически нашите дейности, понеже ние работехме около вашия свят в орбита в нашите различни бази. В тази връзка, те не очакваха, че нашите технологии могат да проследяват такива „дистанционни наблюдения” и да ги блокират по собствено желание. По всички възможни начини те се опитваха, но без успех.

Годишнината от „датата”, която ви определихме преди три години току-що премина. Тази дата бе дадена поради различни причини. Доколкото имахме всяко намерение да ценим тази дата, също така знаехме, че тя ще бъде наблюдавана много стриктно от Илюминатите и ето защо ние следяхме какво правеха те в отговор и защо го правеха. Сега не можем да дадем повече подробности за това. Ние сме били, все пак в състояние да предвидим всички движения, които могат да бъдат направени, предвид ограничените възможности на Илюминатите да действат.

Навсякъде, Служителите на Светлината стоят в очакване на някакъв външен знак, че плановете се придвижват напред. Ние казваме, огледайте се около себе си, защото всичко, което виждате е част от този план и е крещящ знак. Разрушаването на подземните бази, движението на големи групи хора, обединени в протести срещу несправедливостта по света ви, отражението на тези събития в медиите, реакцията на елита и многообразието на други факти, които са за ваше преосмисляне. Продължавайте да се фокусирате върху Разкриването по позитивен и определен начин и то ще се случи.

Скоро ще има още една „корекция” в енергийния поток на Гайа, която ще позволи още енергия да бъде пренасочена за нейна полза. Вие няма да можете да пренебрегнете тяхното въздействие и няма нужда от страх или паника. Също така, следете внимателно събитията във вашите медии, що се отнася до интерпретирането на разнообразните наблюдения, които се случват по света ви. Има едва забележимо изместване в начина, по който са представяни новините. То ще повлияе върху начина, по който по-важните теми ще са обсъждани в близко бъдеще и в крайна сметка действа като фар за промяна в тези дейности.

Ние винаги мислим за вас в тези финални моменти, водещи към генералните промени във вашия свят. Ние сме горди, че сме ваши братя и ви изпращаме нашата любов.No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български