ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Monday, 22 August 2011

17.08.2011г.


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик

17.08.2011г.


 
С поздрави от Федерацията:

Имаме важна новина за вас днес. Оказва се, че за пръв път всичките съответни легални документи, договори и поръчки, планове и споразумения, между всички нации, които участват в процеса на Разкриването, са приключили. Последните пречки за провеждането на тези планове са заглушени. Това не означава, че няма да се предприемат други планове от Илюминатите, които да се опитат да отклонят крайния акт на Разкриването, но в този момент ние виждаме само „зелената светлина” да действаме. Докато няма разписание за този процес и докато ние не ви предлагаме нищо в този период, бихме искали да се подготвяте за задачите и за целите, за които се подготвяхте толкова дълго и на такава цена.

В близкото минало ние бяхме загрижени за това, което възприемахме като покачване на нивото на дейностите, контролирани от Илюминатите, особено там, където бяха замесени Кем Трейлс и задкулисни правителствени смущения на силите на страните от Третия свят. Оказва се, че тази тенденция напоследък е намаляла и ние се намираме пак на пътя за перспективата за Разкриването и Първия Контакт.

От гледна точка на тези, които не разбират този процес въобще, би изглеждало малко вероятно тези действия да бъдат предприети. Действително, и на някои от вас ви се струва така. Разбираме вашата умора в пътуването с влакчето в увеселителния парк, което върви към този процес на Разкриването. Ние чувстваме, че е необходимо да ви държим уведомени относно всички развития в процеса на случването им, понеже вие сте в авангарда на този процес. Това, за съжаление, означава, че вие споделяте нашите разочарования, когато процесът не върви по план или е отведен в глуха линия от едно или друго развитие на нещата. Ние лесно бихме скрили всичко това от вас и просто бихме могли да ви кажем след факта какво е било в ход. Но вашето участие в този процес е ключът. Вашето намерение помага да се създаде самата реалност, в която по настоящем се намирате, реалност, доста близка до Разкриването и всичко, което то ще донесе на Човечеството.

Разкриването е храбра и невероятна стъпка за всеки съвременен лидер днес. Последиците са потресаващи. Вашето общество напълно ще се промени, но вие ще се адаптирате, защото това е природата на вашата устойчивост. Вие сте уникални в космоса и в това отношение, особено след като ви е дадена най-плътната ви форма и състояние на амнезия. Това действително е чудо, на което ние никога няма да спрем да се удивяваме. Вие действително те велики и мощни Духовни Същества. А ние се радваме за времето, когато ще разберете това от първа ръка, без завесата на забравата, когато всички ние можем да се изправим заедно като братя в нашата галактическа компания.

Винаги се подготвяйте така, тъй като Разкриването предстои така или иначе. Вашите действия, вашето намерение, ще оформят бъдещето ви. Ние стоим в готовност с вас за този финал. Не спестявайте на никого даването на любовта си, сърцето си и свещеното си благородство.

Останете с мирChanneler: Wanderer of the Skies
Превод: Tauno
 Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български