ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday, 10 August 2011

10.08.2011r.


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик

August 10, 2011


 
С поздрави от Федерацията:


Видяхме, че влиянието на Илюминатите намалява значително в хода на оставащото малко време, а това е окуражаващо за обявяването на Разкриването. Ние забелязваме, че последните „ крепости” са всъщност диви военни операции от няколко ваши правителства, които не искат да се откажат от властта, която са сграбчили. Някои от тях са фундаменталистки религиозни убеждения, така че ние сме разглеждани като голяма заплаха за тях, вместо като съюзници на човечеството. Тези групи, сега разединени и действащи поотделно, наблюдават тези ченълинги, за да решат какви предимства може да извлекат от нас. Те дори не могат да си представят степента и естеството на нашите технологии. Те са били приемници на технологии, с които са ги хранели различни егоистично настроени видове в продължение на години и вярват, че тези технологии са „остриетата” на това, което е там отвън между различните раси и същества в тази вселена. В тази представа те жестоко грешат. Дадени са им били само малко количество изкълчени технологии за собствена защита на тези видове. Това дори не докосва върха на айсберга на нивото на нашите технологични възможности.Както дискутирахме с вас, всички събития, които някога са се случили, могат да бъдат достъпни чрез нашите технологии. Тази технология всъщност е достъпна за мошенически групи и понастоящем се използва от тях. Ние знаем всяко движение, което правят тези групи, къде възнамеряват да действат и какви са техните крайни планове. Вече ви демонстрирахме колко лесно е за нас да изключим ядрените ви оръжия, да деактивираме ракетна техника, предназначена за доставянето им, която в противен случай би предизвикала пробив към военни действия. Посочваме ви тези неща не за да възхваляваме силата си над вас, а за да ви позволим да знаете, че по всяко време бихме могли да превземем планетата ви със сила, ако изберем да направим това. Това не е наше намерение. Ние сме тук от Любов и загриженост за вас, нашите братя и сестри. Докато някои от вас „схващат това”, други, като тези групи измамници, имат идеологии, които ги заслепяват за истината.

Когато тези измамнически елементи седнат на масата, за да бъдат част от преговорите, които толкова много други от Илюминати вече са претърпели, тогава ние ще сметнем, че е безопасно да се разкрием. Част от това продължаващо забавяне на Разкриването се дължи на това задържане н нещата. Наши дипломатически екипи са влизали в контакт с представители на тези групи, но е трудно да се дискутират тези въпроси с тях.Колкото повече безпокойство расте по света ви, тревогата и страхът ще стават преобладаващи модели на мислене за много хора. Тази доминираща мисъл ще превземе вашата планета, освен, ако вие, които сте били подготвяни дълго време не разрушите тези емоции с Любов и Състрадание. Ваша е отговорността да донесете тези истини на колкото може повече хора. Предлагаме да говорите естествено по тези въпроси, така сякаш всички вече знаят за тях. По този начин, ледът е разчупен и детайлното обсъждане на тези теми може да започне като начин за преодоляване на страха чрез знание.С всеки ден остава по-малко време. Ако тези измамни елементи не постигнат съгласие с нашите емисари скоро, нямаме друг избор, освен да ги подминем в процеса на приготовленията. Ние сме разумно уверени, че вашите лидери и много от бившите Илюминати ще прокарат пътя за колкото може по-гладка трансформация, въпреки отсъствието на тези групи в съглашението.Знайте, че ние сме с вас по всяко време и никога няма да ви изоставим на методите на стария ред. Вашето време да станете Граждани на Космоса е пред вас. Знаем, че напредвате в задачата и ние с вълнение чакаме вашето приемане на поканата ни.


Останете с мирChanneler: Wanderer of the Skies
Превод: Tauno
 Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български