ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Tuesday, 2 August 2011

2.08.2011r.


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик

 2.08. 2011r.


 
С поздрави от Федерацията:

Има едва доловимо Разкриване, което се случва сега, и е доста обещаващо в способността му да насочва към обявяването, което ще бъде очевидно за всеки на вашата планета. Наблюдавайте внимателно ефектите му, когато то се лее от източника си.

Ние бихме искали да изложим вероятни сценарии за Разкриването, когато то настъпи на вашата планета. След „Голямото оповестяване” ще има период от няколко дни до над една седмица, когато малко неща ще бъдат казани официално в добавка към тази тема. През това ускорено време могат да бъдат разпространени голям страх и неразбиране. Също така през това време всички вие ще бъдете помолени да изиграете ролята си в поддържането на вашето чувство за баланс и спокойствие и да го насаждате като пример във всички, които в противен случай биха изпаднали в паника. Докато официалните канали предават малко и частична информация през тази времева рамка, няма да бъде оказано никакво друго въздействие. Това обаче няма да спре медиите и другите от спекулации, догадки и разпалване на страх. Първоначалното обявяване ще изясни, че действително няма никаква враждебност, но тези, които привличат страх, базиран на спекулации, въпреки това ще работят упорито.

След този кратък период след обявяването, вашите лидери ще изготвят разписание за среща с представители на Федерацията. Ние внимателно подбрахме група, която да осъществи първия открит контакт с вас. Тази група надеждно ще разсее страха, с който хората ще са гледали на нашето присъствие, на нашите мотиви и на нашите технологии, когато това е свързано с вашата сигурност. Тази група ще бъде представена по всички медии и ще бъде на разположение за всякакви и всички въпроси. Няма да има никакви непозволени теми, няма да има пазени тайни и задкулисни мотиви. Ние просто искаме всички да имат достъп до истината кои сме ние.

Очевидно е, че групата за Първия контакт ще бъде с човешки облик, тъй като това ще носи най-финото въздействие емоционално и ментално върху вашите видове. Едва по-късно, когато повечето от хората се примирят с нашето появяване и намерение тук, ще излязат тези от нас, които имат различен външен вид. Ще трябва да насрочим програма за тази втора група за контакт с вас. Разбира се, ние ще преценим вашата реакция спрямо Първия контакт преди да решим кога е най-добре да се осъществи тази поява.

Най-вероятно, след Първия контакт ще настъпи нашето де-прикриване, тъй като ние постепенно ви позволяваме да забелязвате нашите кораби по все по-отворен и прозрачен начин. Тези де-прикривания ще се случат първоначално на голямо разстояние, но няма да има необходимост от заобикаляне на опитите на Илюминатите да ни свалят. След това първоначално де-прикритие ще дойде доста по-близките мухи-сонди и в зависимост от вашите реакции и състояние на ума, ние можем да разкрием някои от нашите големи космически флоти. Това ще бъде решение, базирано единствено на вашия напредък, понеже е напълно наясно, че Холивуд е програмирал мозъците ви да свързват кораби от този размер с враждебност.

Веднъж след като първоначалните контакти приключат, ние ще започнем, бавно, да слизаме не към вашите лидери, а към населението ви, понеже вие сте тези, с които искаме да контактуваме преди всичко. Ще направим това за първи път там, където сме почувствали, че сме най-добре приети, така че другите, които се колебаят повече или са по-скептични, да могат да наблюдават от „безопасно” разстояние и да забелязват какво се случва. След това ще ви поканим на борда на нашите кораби, за да видите нашите технологии, ще отговорим на въпросите ви по всички теми (няма да има блокирани теми) и като цяло ще се насладим на нашето взаимно приятелство.

Когато се разгърнат следващите въпроси с вашите лидери и когато плановете, вече разработени за вас, икономически, правни и социални са поставени на местата им, нашата поява ще стане общоприета и ние ще започнем да разпространяваме истината за тези времена и тяхното значение за вас човешкия вид и за процеса на Издигането. Тази, наша истинска цел за вас, ще се разгърне като естествена последица от този контакт.

Тази информация ще бъде изумителна за някои, радостна за други, загадъчна за много. Истина от такава степен ще постави някои в състояния, близки до кататония, тъй като вие ще се опитате да подредите случващото се. Естествено, ние ще помогнем на всеки, който има нужда от помощ в приспособяването и духовно, и умствено, и емоционално. Нашата помощ се дава свободно с Радост и Любов.

Даваме ви тази информация, за да можете да се подготвите съобразно с това. Когато времето настъпи, нещата ще се движат много бързо и ние искаме да сте колкото може по-подготвени. Точно като войници по време на война, можете да се подготвяте толкова добре, колкото е възможно, но никога да не сте истински подготвени за събитията, които предстоят. Ние сме в готовност да ви напътстваме, в Любов и с дълбоко възхищение към вас, нашите братя и сестри.


Останете с мирChanneler: Wanderer of the Skies
Превод: Tauno
 Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български