ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Saturday, 30 July 2011

26.07.2011r.


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик

 26.07. 2011r.


С поздрави от Федерацията:

Разнообразните дела относно вашия свят са внимателно организирани към целта, което ще позволи процесът на Разкриването да се разгърне с минимум смущения за всички вас. Наложително е, когато времето настъпи, да има минимални промени във вашия всекидневен живот, така че подходящите програми да могат да се разгърнат и бързо да станат приложими. Когато първоначалният шок от обявяването отмине, бихме искали да ви предпазим от въвличане в поредица от неестествени събития. Наясно сме, че вашата човешка природа копнее за познатото, ето защо е важно най-познатото ви да остане с вас през дните и седмиците след Разкриването и по този начин максимален брой хора да успеят да интегрират това знание в техните системи от вярвания. Сега ние работим с различни правителства, за да организираме събитията в основен план, за да може тази информация да бъде разпространена по добре планиран и времево организиран начин.

В следващите няколко месеца ще видите развитие в редица събития, засягащи не само валутната система (която е наша основна грижа, защото ви е най-позната), но също и други събития, засягащи сигурността (или фалшивата заплаха за липса на сигурност), както и съобщения за научни открития, които ще накарат много от вас да се запитат как е възможно да бъдат постигнати такива скокове в технологиите. Всичко това е част от разгръщащата се пиеса, която води към Разкриването.

Има много на борда на този „влак” от събития, които са опитвали да сложат лост в колелата му, за да спрат неумолимото му движение напред. А колкото повече се събуждат, толкова процесът става необратим. Съществува процент от събуждащи се, които са били слуги на Илюминатите и сега тези хора осъзнават ролята си в мащабната картина. Когато съдилищата по света разследват тези индивиди, самото им пробуждане ще представлява най-смекчаващият фактор за тяхното оправдаване.

Бъдете смели и продължавайте с вашите мисии, индивидуално и заедно. Това действително са най-вълнуващите времена. Запазете за тях колкото може по-добър спомен, защото често ще се връщате към тях и ще искате да изживеете отново времето, водещо към събитието на разкриването, и в края на краищата, тъй като събитията се ускоряват със светлинна скорост след това, към Издигането. Със сигурност в това има „Холивудска привлекателност”.

Ние ще продължим да ви се показваме все повече във вашето небе и сме планирали дори още по-близки събития от тези сега, за да надградим върху бавния процес, който сме постигнали в аклиматизирането на хората към нашето присъствие. Това ще включи дори по-близката”летяща сонда” и по-ясна видимост на нашите кораби, така че да не може да бъде отхвърлено присъствието ни. Всичко това е планирано отдавна и по наша преценка върви добре. Времето наближава и ние ставаме все по-развълнувани от това, че отново ще сме заедно. Ще ви приветстваме с отворени сърца и Любов и поздравления за вашата невероятна устойчивост пред лицето на толкова много несгоди.


Останете с мирChanneler: Wanderer of the Skies
Превод: Tauno
 Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български