ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Saturday 30 July 2011

14.07.2011r.


The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Галактическата Федерация Чрез Небесен Пътешественик

 14.07.2011r.


 
С поздрави от Федерацията:

Отново сме тук, за да дискутираме развитието с вас. Първо, искаме да подчертаем, че усещаме спад във вярата чрез много от вас, които от дълго време се занимават с тези въпроси. Лесно е да изгубиш вяра и е съвсем разбираемо. Понякога за вас е много трудно да определите кое е истина и кое не, особено за тези, които нямат възможност за директен контакт с нас. Използвайте сърцето си, за да разпознаете истината, да определите дали сме тук и дали това, което сме казали, се изпълнява. Само вие самите можете да разпознаете Истината за това, което се случва. Само вие можете да направите избора дали да продължите. Ние сме с вас въпреки всичко и независимо от всичко, тези процеси ще се проявят.

Определено има по-спокойна енергия, която се е установила над вашия свят в последните няколко дни, а опитите на Илюминатите за пробив са по-малко и незначителни. Видяхме безбройни слуги на Илюминатите да се обръщат към Светлината, или поради неразбиране на процеса, или поради признаването, че възмездието ще дойде. Тази позиция е сходна с нацистката от края на Втората световна война, когато те осъзнаха, че ще бъдат държани отговорни за зверствата си. Същото чувство сега прониква в слугите на Илюминатите и все повече от тях отказват да изпълняват заповедите, надявайки се на някаква милост, когато дойдат неизбежните процеси.

Вашата планета буквално е обградена от кораби от всички части на Вселената, тъй като всички Същества се стремят да бъдат в първите редове за най-великото шоу в галактиката. Вашият свят от дълго време е бил високо оценен като едно от най-добрите духовни училища във Вселената и влизането в този Университет е много полезно след това. Сега вие сте на прага на завършването и сте център на внимание на семейството, което се е събрало от всички части на Вселената, за да присъства на церемонията по завършването.

Разберете, че ако вашите лидери не се съобразят скоро със съобщенията за Разкриването, ние ще го направим от тяхно име, тъй като времето за адаптацията ви към промените, необходими за Издигането, става все по-кратко с всеки изминал ден. Ще бъдете осведомени за Истината и ще я разберете за себе си. Вашата работа като Служители на Светлината ще бъде да разпространите съобщението колкото може по-далече, така че всички да могат да узнаят Истината и да разсеят страха, който неизбежно ще се появи след нашето разкриване.

В цялостната времева рамка, както разбирате, това е само кратко изчакване преди процесът да започне. Продължавайте да поддържате вярата си в нас, както ние поддържаме нашата във вас. Продължавайте вашето посвещение на Светлината, на Любовта и един към друг. Вие наистина сте истински и могъщи Духовни Същества.

Останете с мир



Channeler: Wanderer of the Skies








Превод: Tauno








 Translations

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български