ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Monday, 16 April 2012

14.04.2012

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 14.04.12г.


Поздрави от Федерацията

Голямо чувство на надежда се развива по света ви днес, тъй като колективните ви мисли са фокусирани върху ареста на Илюминатите и реструктурирането на финансовите ви системи. Това е както беше предопределено. Това се играе в цял свят по дирижиран начин, който би ви изумил в стратегическото си развитие, ако можехте да знаете дълбочината и дъха му. Ние сме тук, за да говорим за това, което можем, без да застрашаваме дейности, които вече са в игра и които вие ще видите да се осъществяват през следващите седмици.

Подгответе се за големи движения на информация навсякъде по света, която ще се съсредоточи върху тези, които не са в унисон с това, което вие досега правехте. Това ще бъде следващото и най-великото до сега масово пробуждане на лица, които бяха заспали през целия процес до сега. Тази информация ще дойде от много източници, включително и от вашите медии, които едва сега започнаха да разнищват контрола на Илюминатите над това. Истината се разпростира над тези, които се противопоставят и онези, които винаги искаха тази информация да излезе, сега не виждат никаква пречка за действията си, за да го осъществят. Тази тънка струйка сега ще стане извора на информация, който е предшественик на разкриването.

Всъщност, ние имахме намеса в стартирането на ракетата от скорошните новини и сега е пределно ясно, че не може да има репресивни мерки от нелоялни военни операции на нашите действия по света. Докато разпалването на страха би накарало мнозина да се фокусират върху ядрените оръжия и тяхната потенциална употреба в терористични дейности, ние казваме, както винаги сме съветвали, че няма нищо, от което да се страхувате въобще.

Нацията ви от Исландия се използва като тестово поле за изпробване на финансови стратегии за доброто на вашата планета. Би било разумно да проследите техния напредък в това отношение, тъй като това ще е съдбата на всички нации след много кратък период от време. Ние винаги сме ви съветвали, че такова действие никога не би излязло от по-големите сили и нации по света, но те ще следват в идентичен марш след като тези действия започнат своя домино-ефект.

Времето на съмнението свърши. Започна времето на надеждата. Сега вие ще започнете да виждате, че се случва реална промяна, доловима и видима от всички. Тези неща ще дойдат толкова бързо, че ще ви се завърти главата. Дръжте се. И тъй като тези промени идват, Гая ще отговори на вашата надежда и любов. Тя вече прави промени, които ще са от полза за всички. Все още има да се случат няколко по-големи земетресения, всички с минимални щети спрямо живота, тъй като тези промени продължават.

Ние винаги сме с вас, нашето семейство. Очакваме с нетърпение нашата среща и възможността да споделим с вас нашата любов и вълнение за вашето бъдеще.

Бъдете в мир.

  

Channeler: Wanderer of the Skies


                                     Превод : Tauno                             
                       

No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български