ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Monday, 26 March 2012

25.03.2012

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 25.03.2012г.

Поздрави от Федерацията

Нека да започнем с думите, че вашият свят скоро ще бъде подложен на промените, които ще го приведат в съответствие с процеса на Издигането. Гая изпрати посланието си на Създателя, че е готова. Тя и всички ние с вълнение очакваме отговора. Това не е малък въпрос. Отговорът от Създателя би могъл да е „зелена светлина”, която ни позволява да се придвижим напред с разкриването. Следователно, сърцата ни са обърнати към Създателя в този момент, когато ние очакваме дума за това как и кога да продължим.

Това послание от Гая е нейната увереност, че е готова за следващата стъпка и е решена да продължи. Това също е нейната „преценка”, че всички живи същества, които се хранят от нея са достатъчно подготвени за следващата фаза. Тази преценка е много важна, защото без нея Създателят не би разгледал такава позиция като приложима. Следователно, ние колективно се придвижихме в много важна фаза от процеса и в такава, която ни носи безкрайни вълнения от перспективите пред нас.

Налице е отвръщане на много хора, които виждат този процес да се проточва и използват това като доказателство, че никога не е било планирано това да е на първо място. Това ще се промени при отговора на Създателя и ние с основание сме развълнувани да вярваме, че времето настъпи. Призивът излезе от Федерацията до всички системи в космоса и още по-голям брой посетители сега се насочват по този път, за да наблюдават следващата фаза в дейностите. В това отношение, вие можете да очаквате, че ще се появи друга „Норвежка спирала”, тъй като повече същества от измеренията пристигат през следващите няколко седмици.

Много вълнуващи неща сега се планират за дни и седмици напред. Тъй като промените в световните правителства и медии продължават, с акцент върху финансовите ви институции, вие ще видите повече и повече желание открито да се дискутира какво е сторено от големите финансови организации, пренебрегнали правата ви. Ще чуете изказвания, тъй като политици и медийни личности започват открито да говорят за Илюминатите и ролята им във вашия свят и какво трябва да се направи, за да се върне света на народите ви.

Ново „откритие „на път да се разкрие на масите, свързано с най-дълбоката подземна пещера, открита досега, е изтичане на информация за една от вратите към свят, съдържащ същества, които вие сте нарекли Агартиани. Това ще постави сцената, ако е необходимо, за бъдещи разкрития за тези същества и за ролята им тук.

Имайте предвид, че тъй като тези въпроси се развиват, те са направени така в специален ред по специална причина, която е свързана с много по-величествен план, който не можем сега да ви разкрием. Но когато тези парчета си дойдат на местата, те ще заработят сами. И когато пада доминото, те ще падат бързо и без никакво съмнение от ваша страна. Няма да има никаква неясна работа по това време.

Успокойте ума си, така че ние да можем да ви говорим. Отворете сърцата си, за да можете да се чувате взаимно. Останете в момента и бъдете смели в призванието си. Ние сме с вас и ние сме вас.

Останете в мир.
Channeler: Wanderer of the Skies

Превод : Tauno

Translations


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian, English-Latvian for Wanderer’s messages,


and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.
No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български