ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday, 14 March 2012

14.03.2012

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 14 март 2012г.

Поздрави от Федерацията:
 Какво повече може да се каже за всичко, което се случва на планетата ви днес. Ние ви казахме за тези идващи събития и как те ще дойдат бързо и успешно. Вие едва сега започвате да виждате домино-ефекта на всичко, което ще се случи.

Накратко, лидерите на много нации ще се срещнат тайно, за да обсъдят отново въпроса за разкриването, който беше оставен в близкото минало, за да изчака други теми и събития, считани за по-наложителни от тези лица и техните национални интереси. Сега, обаче, разкриването отново е на „предна линия” и ще бъде обсъдено по-агресивно сред тези участници. Ние обаче не смятаме, че действията им ще са равни на някаква промяна, тъй като ги видяхме да „влачат крака” (се бавят) в миналото. Няколко причини за безпокойство ги доведоха отново до обсъждането.

Един от тези въпроси е откриването на аномалии в и около Слънцето, които не могат да бъдат обяснени от вашите учени. В залите на властта се вярва, че това е пряк знак за намеса на Федерацията в земните дела върху по-директна основа, така че темата отново излезе на преден план.

Друг въпрос, който възникна, е прекият контакт, осъществен от Федерацията с трети държави по света, който предизвика голяма загриженост у Илюминатите. Те виждат това като голяма промяна в баланса на силите и заедно с тяхната загуба на позиция и сила във финансовите пазари и надигащата се буря на високо организирана и мощна опозиция спрямо тях по света, те са в паника в техния в противен случай методичен подход към установяването в действие на техния „край на играта” за създаване на тяхно световно правителство.

Имате много неща да очаквате с нетърпение в тези идващи дни, тъй като повече и повече домино падат с много по-голямо и ускоряващо се темпо. Вече вие започвате да виждате обрата на съдбата, случващ се на финансовия фронт. Това бързо ще бъде последвано от медиите, където мнозина ще започнат да плащат за престъпленията си и много повече ще се обърнат към открита, честна и разследваща журналистика. Това на свой ред ще бъде последвано от преминаване към „чиста къща” спрямо политическите ви лидери и излизане напред на онези, които съзнателно започнаха да се пробуждат в залите на властта на много от вашите правителства, за да установят директно ролята си като настойници на обществото.

Това е време, когато правосъдието ще бъде чуто и безнадеждността ще се отстрани. Това става и това е гледка, за да се види. Ние наблюдаваме това в пълно удивление от този процес и не можем да сдържим собственото си вълнение от това, което идва за всички и за доброто на цялата вселена.

По-категорично доказателство за съществуването ни за вас има в строителството и повече от това ще бъде разкрито в следващите седмици. Можете, разбира се, да очаквате все повече гледки по цял свят. Ние напоследък се концентрирахме върху специфични държави от третия свят като част от плана, който имаме, за пряка комуникация с тези региони. Сега, обаче, ние връщаме фокуса си отново към онези държави, които могат да отбележат напредък в процеса на разкриването. Очаквайте, че огромни и вдъхновяващи показвания сега ще се случват все по-често.

Ние сме с вас повече от всякога в тези най-вълнуващи времена. Това е, за което живяхте животи наред, което планирахте до най-малкия детайл и това е, което сега преживявате. Това е ваше заслужено право. Ние сме с вас в любов, уважение и в благоговение от невероятните ви способности.

Останете с мир.

Channeler: Wanderer of the Skies

Превод : Tauno

Translations


Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian, English-Latvian for Wanderer’s messages,


and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.


No comments:

Post a Comment

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български