ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Wednesday 26 October 2011

25.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies



Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик

25.10.2011г.


С поздрави от Федерацията

Връщаме се с повече новини за вас в тези намаляващи дни към Разкриването. Вече има велико раздвижване за вашата земя във всички аспекти на процеса по Издигането. Все повече и повече личности се пробуждат. Някои все още са малко „сънени” и виждат само началото на истината. Други, които сега се отърсват от последните остатъци на съня, виждат по-ясно какво се е случило в живота им поради силите, които сега бързо се предават на Светлината. Издигането ще ви понесе към невероятни висоти и най-сетне вие ще станете великите и мощни духовни същества, които бяхте предназначени да бъдете.

Забележете как мислите ви сега са се преместили от съмнението за самото ни присъствие към концентрацията в многото аспекти на това движение, което вече е започнало и за което ние ви информирахме през тези дълги години. Това е знак, че повече няма да има никакъв момент на съмнение. Има сравнително достатъчно време да оцените мащабите на това, което се случва по планетата ви сега. Вие поехте велика задача, а ние се гордеем с вашите усилия да я доведете до завършване.

Скоро, вашата работа и тези послания ще достигнат много по-широка аудитория, отколкото някога сте си мислили, че е възможно на този етап от играта, благодарение на няколко фактора, които сега са отработвани в медийните и правителствените ви канали. Това ще позволи по-голям „трафик” към сайтове, които популяризират разбиране на тези послания и на пътя към Издигането. Това включва задължително”обучение” на вътрешни лица, използващи материали по интернет от тези сайтове. Бъдете подготвени съответно.

Докато ние не подкрепяме никоя дата, нито за Разкриването, нито за Издигането, всяка дата, която вие изберете е единствено толкова добра, колкото вашите мислени намерения в създаването на нейната реалност. Ние сме в готовност да се придвижим към Разкриване, според плановете, които разработихме от дълго време насам.

Вие отново ще бъдете удивени през следващите седмици на очевидния брой на нашите кораби, показани за вас в небесата ви. Сложността на корабите, техния размер и движения с времето ще прогресират. Това също е ясен знак, че това, което ви казваме, ще се случи. Ние „ескалираме” процеса на Разкриването, защото трябва. Сега това е заповед и ние нямаме друга алтернатива. Обаче, ние сме напълно удовлетворени от вашия напредък в протестите ви и демонстрациите, които са издигнали мисъл шаблона за истинска промяна сред вас. Сега, когато видяхме това развитие само по себе си, получихме разрешение да продължим със собствените си планове в това отношение.

Очаквайте много в идващите няколко седмици и няма да бъдете разочаровани. Разкриването стои на прага ви. Когато то почука, приветствайте го с отворени обятия, защото то се разпорежда в действително нова парадигма за вашето съществуване. Скоро ще има още откровения от личности от вашата Вътрешна Земя, които ще дойдат при вас с много по отношение на доказателствата, необходими, за да се докаже съществуването на изгубените ви връзки. Това ще стане в безброй формати, така че наблюдавайте внимателно тези развития. Бъдете отворени за възможностите, които съществуват пред вас, и ще откриете, че тези идващи дни са действително вълнуващи и полезни.

Останете с мир.


Saturday 15 October 2011

14.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик 


14.10.2011г.

Поздрави от Федерацията

Идваме отново, за да запълним липсите на информация, която получавате напоследък. Оказва се, че все повече и повече неща се случват във вашия свят и че онези въпроси, за които сте се подготвяли, се ускоряват с бързи темпове. Това е както е планирано да бъде. Сега се намирате в началото на промените, които се случват и които се обсъждани от толкова отдавна. Всичко изглежда неспокойно, така е, защото това е начинът, по който трябва да е.

От известно време Илюминатите се опитват да определят това, което сме достигнали и какви са били нашите планове за бъдещето на човечеството. Те са се опитвали по всеки възможен начин да установят тази информация. Те се опитваха да наблюдават онези, с които сме били в контакт през годините; те се опитваха да свалят нашите кораби не само заради технологиите, но също и заради възможността да могат да придобият достъп до член на Федерацията с надежди за „извличане” на информация от тази личност и са използвали психически войници, които да „послушват” телепатически нашите дейности, понеже ние работехме около вашия свят в орбита в нашите различни бази. В тази връзка, те не очакваха, че нашите технологии могат да проследяват такива „дистанционни наблюдения” и да ги блокират по собствено желание. По всички възможни начини те се опитваха, но без успех.

Годишнината от „датата”, която ви определихме преди три години току-що премина. Тази дата бе дадена поради различни причини. Доколкото имахме всяко намерение да ценим тази дата, също така знаехме, че тя ще бъде наблюдавана много стриктно от Илюминатите и ето защо ние следяхме какво правеха те в отговор и защо го правеха. Сега не можем да дадем повече подробности за това. Ние сме били, все пак в състояние да предвидим всички движения, които могат да бъдат направени, предвид ограничените възможности на Илюминатите да действат.

Навсякъде, Служителите на Светлината стоят в очакване на някакъв външен знак, че плановете се придвижват напред. Ние казваме, огледайте се около себе си, защото всичко, което виждате е част от този план и е крещящ знак. Разрушаването на подземните бази, движението на големи групи хора, обединени в протести срещу несправедливостта по света ви, отражението на тези събития в медиите, реакцията на елита и многообразието на други факти, които са за ваше преосмисляне. Продължавайте да се фокусирате върху Разкриването по позитивен и определен начин и то ще се случи.

Скоро ще има още една „корекция” в енергийния поток на Гайа, която ще позволи още енергия да бъде пренасочена за нейна полза. Вие няма да можете да пренебрегнете тяхното въздействие и няма нужда от страх или паника. Също така, следете внимателно събитията във вашите медии, що се отнася до интерпретирането на разнообразните наблюдения, които се случват по света ви. Има едва забележимо изместване в начина, по който са представяни новините. То ще повлияе върху начина, по който по-важните теми ще са обсъждани в близко бъдеще и в крайна сметка действа като фар за промяна в тези дейности.

Ние винаги мислим за вас в тези финални моменти, водещи към генералните промени във вашия свят. Ние сме горди, че сме ваши братя и ви изпращаме нашата любов.



Saturday 8 October 2011

7.10.2011

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies 

 
Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик 


 7.10.2011г

Поздрави от Федерацията:


Много неща се случват във вашия свят през тези дни. Можете да видите протестите, появяващи се навсякъде, тъй като се събуждате за енергията на любовта. Има толкова много неща във вашия свят, продължаващи също така зад кулисите. Имаме да споделим с вас страхотни новини, тъй като вие винаги сте в мислите ни, ние ви изпращаме любовта си в тези дни на изпитания, водещи към Разкриването.

Подземните бази, за които говорихме в миналото, които предоставят подслон на тези части от Илюминатите, които създадоха най-голяма съпротива срещу тези промени, са действително унищожени без загуба на живот, както можахме да проследим. Изпратено беше ясно послание към някои от последните поддръжници на споразуменията, които вече са готови за капитулацията на Илюминатите във вашите дела. Други източници започнаха да докладват за тези събития и Илюминатите няма нужда да потвърждават какво се е случило. Това послание, тъй като ние бяхме в състояние да наблюдаваме чрез емоциите и мислите на повлияните от него, бе получено доста убедително. Сега те са наясно, че няма алтернатива и това е краят им.

Тъй като все повече от поддръжниците на тези групи се отдръпват от тях в тези последни часове, инерцията към свободния свят набира скорост и мощ. Ще видите повече от това в настъпващите дни. В действителност, ние вече сме посочили, че някои от ключовите медийни източници са сключили споразуменията си за открит достъп до истината и сега виждате по-точни репортажи на това, което продължава да се случва във вашия свят. По-важното е, че сега сте свидетели на идваща до вас информация, която никога не би била дискутирана преди.

Вашите лидери действително са поставили Разкриването на преден пран в дневния си ред и сега това е приоритет за много нации. В залите на властта по света има голяма тишина, тъй като онези, които чакат нарежданията, за да започнат процеса на разкриването са затаили колективно дъх. Много нива на правителствата са включени в този процес и сред много нации има велико усещане, че сега е дошло времето. Това е добро нещо. То подготвя пътя за онези, които трябва да вземат това решение действително да са наясно, че това, което правят е правилното нещо, истинското нещо и в края на краищата, най-важното нещо, което някога ще направят за човешката раса. Време е. Онези, които пишеха безсмислици от толкова дълго време за това решение, сега са доста наясно с последиците от позволяването на разкриването да се случи и нуждата сега, повече от всякога, да работят това да се случи. Ние чакаме тук, с вълнение, да започне процесът. Наблюдавахме мислите на всички ваши лидери и има огромен консенсус по въпроса, че времето е дошло.

Ние в отговор увеличихме присъствието си в небесата ви, тъй като все повече и повече хора виждат нашите кораби и не могат да обяснят това от прозаична гледна точка. Ще продължим с това с още по-голяма степен, с по-близък контакт и с по-чести откровения по вашата планета. Всъщност, за тези, които си водят статистика на тези проявявания, броят им ще се увеличи експоненциално. Продължавайте да наблюдавате небесата, тъй като ние се подготвяме да ви смаем с нашите кораби, прелюдия към идването ни с Мир и Любов.

Останете с мир.


Channeler: Wanderer of the Skies



 


Превод : Tauno

Translations

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български