ASHTAR

team

We are in fact a team whether or not you realize it, and we shall be able to come much more together once we can openly work with you.

SaLuSa 4-March-2011

Thursday, 12 January 2012

12.1.2012

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies


Галактическата Федерация чрез Небесен Пътешественик – 12.1.2012г.Поздрави от Федерацията

Това, което трябва да стане сега, се дискутира на най-високо ниво на правителствата по вашия свят зад затворени врати и чрез емисарите на различни други правителства по света. Тъй като времето се скъсява до неизбежното, вашите лидери са наясно, че не могат да спрат вълната на Разкриването, заливаща вашата планета. Те знаят, че или ще бъдат пометени от този прилив или трябва да решат да поемат юздите и да обявят сами Разкриването. Тяхната способност да дрънкат глупости по тази тема изумява дори и нас, тъй като ги виждаме да се боричкат помежду си за обща основа. Веднъж постигната, някой неизбежно я връща обратно и процесът започва от начало. Ние чакаме на заден план това, което трябва да се направи, ако не е направено от вашите хора.

Скоро ще ви достигне новината за „ново” научно развитие в сферата на това, което сте определили като нулева точка енергийни системи. Това ще се рекламира като теоретично, но всъщност това е функциониращ модел на истинско енергийно устройство, създадено преди много време и пускано едва сега. Ще има интересни развития в правната ви област над защитата на патентите. „Новината „ за този пробив ще бъде старателно наблюдавана от властите, за да определят какъв тип въздействие ще има такъв тип разкриване върху хората като цяло.

Кралицата на Англия отстъпи контрол над фракция на Илюминатите на група, върху която нашите съюзници имат „консултантски” привилегии. Това означава, че в дългосрочен план тази фракция ще бъде по-податлива към промените, необходими за осъществяване на Разкриването и към освобождаването на хватката на заговорниците спрямо хората. Това беше договорен „мир”, който настъпи след много, много месеци на позициониране на всички страни. Ние сме уверени, че това е още една успешно премахната пречка към неизбежното.

Вие ще сте забелязали лек спад в последните наблюдения, въпреки че онези наблюдения, които са направени във вашите новини са били от по-зрелищен характер. Това е на път да се промени. Сега сме в друг етап на процеса на Разкриване, в който разкриването на нашите кораби ще стане по-изразено.

Наскоро се проведе голяма среща на всички фракции на Федерацията. Това беше много голямо събитие, не само по численост, но също и по значимост. Това беше последната среща за подготовка на всички участници, за да обсъдят всеки детайл от предстоящите събития, включително политическите, социалните, религиозните, емоционалните, умствените и физическите последици от Разкриването. Тази среща се проведе на борда на един от най-големите ни кораби, жива машина, толкова голям, че вашето разбиране за строителство е джудже в сравнение с него. Въпреки че физическото пространство не беше наистина необходимо за този процес, тъй като имаме дискутирани телепатично много от тези въпроси, от време на време свикваме физически събрания за по-добро разрешаване на въпроси по този начин. Сред представителите имаше хора от Земята, които изразиха становищата си за предстоящите събития и тези становища бяха взети под вай-високо внимание.

Въпреки че бяхте в застой с много неуспехи през годините, ние сме развълнувани от перспективите за следващите месеци и за това, което очаква всички вас. Настройте се да почувствате още веднъж вълнението си за времената, в които сте избрали да живеете и начина, по който вие се събудихте за истината. Мислите ви ще създадат вълни, които ще действат като фарове за истината, а тази истина ще се върне мощно към вас.

Останете с мир.

 Channeler: Wanderer of the Skies

Превод : Tauno

Translations

http://arabicwanderer.blogspot.com/- ARABIC 
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - SLOVENSKY
     http://greeckwanderer.blogspot.com/  - GREEK
http://slovenskywanderer.blogspot.com/ - SLOVENSKÝCH/SLOVAK
     http://greeckwanderer.blogspot.com/  - GREEK
 http://wandererinslovensko.blogspot.com/ - SLOVENSKO/SLOVENIAN

Dear Readers,

 We are looking for new translators  English-Indonesian, English-Latvian for Wanderer’s messages,


and English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to 
aand we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

2 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Благодаря Христо.
  Можем ли да говорим с помощ Tauno?
  Много благодаря предварително.
  В Любов и Светлина.
  luisa

  ReplyDelete

medittion

2012

Rainbow of Love and Gratitude

Thank You to All

Galactic Channelings

SALUSA BY MIKE QUINSEY

SALUSA BY MIKE QUINSEY
на български

despertando.me - other channels

Montague Keen

Montague Keen
на български

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

Galactic Federation by Greg Giles

Galactic Federation by Greg Giles
на български

Blossom Goodchild

Blossom Goodchild
на български

OUR FAMILY OF THE STARS

Matthew Ward

Matthew Ward
на български

Sheldan Nidle

Sheldan Nidle
на български

Dear Reader,

We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Romanian, English-Indonesian for Wanderer’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 33 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

luisa vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com) or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български